Indische

Secretariaat:
Geraniumlaan 25
4382 TX Vlissingen

Voor sommige documenten heeft u nodig:

Vind ons op Facebook:

Kijk ook eens op onze Faceboek pagina!

Welkom bij Indische Vereniging Koempoelan

Wij de Indische Vereniging Koempoelan organiseren regelmatig feestelijke bijeenkomsten en koffiemiddagen voor de Indo community in de omgeving Middelburg, Nederland. Wij heten u welkom op deze website.

Het bestuur bestaat uit gedreven vrijwilligers die voor de vereniging, dus voor de Indo community, regelmatig feestelijke bijeenkomsten organiseert. Deze feestelijke bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. Met Indische live muziek, Indische catering, dans, bingo en de loterij. Regelmatig vinden demonstraties en kleine optredens plaats.

Voor meer informatie over onze vereniging verzoeken wij U vriendelijk contact op te nemen via onze contactbutton bovenin.

LET OP! In verband met de Corona zijn alle activiteiten, dus alle bijeenkomsten op donderdag en zaterdag alsmede de ALV van april 2020 komen te vervallen!

Website Webmaster, Rob Macaré